Skip to content

Activiteiten

kansen

Kansrijk de Liemers biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid deel te nemen aan de maatschappij. Onze cliënten worden bij de activiteiten persoonlijk begeleidt door deskundige enthousiaste begeleiders. 

Groei en ontwikkeling


Clay en Fred investeren dan ook maximaal in de cliënten, die mogelijkheid krijgen nieuwe vaardigheden aan te leren. “Zo bieden we opleidingen aan om verantwoord met de kettingzaag om te gaan”, licht Clay toe. “We hebben iemand als heftruckchauffeur ondergebracht bij een expediteur.” De begeleiders krijgen het meest voldoening uit de groei die hun cliënten doormaken. “Mensen hebben vaak meer in hun mars dan ze dachten. Op deze manier spelen wij in op de behoeftes én mogelijkheden van de deelnemers en behalen wij in een veilige omgeving successen. Hierdoor zijn groei en ontplooiing mogelijk. Wij zijn van mening dat je van elkaar kunt leren door elkaar in zijn of haar waarde te laten en te ondersteunen daar waar mogelijk.”

Partner worden? Neem contact met ons op!

Logo Kansrijk de Liemers

  ” We willen cliënt en samenleving verbinden” 

Activiteiten

“Meedoen via een reguliere baan is niet voor iedereen weggelegd. Mensen uit hun isolement halen en zelfvertrouwen geven zodat zij een evenwichtig levenspatroon krijgen, is ons doel.”

Tuin Aerdt

Groenonderhoud

Activiteiten schoonmaak activiteiten Kansrijk de Liemers

Schoonmaak activiteiten

Rob bed in elkaar

Klein onderhoud

Activiteiten administratie Kansrijk de Liemers

Administratieve werkzaamheden

Ondervloer

Klussen op locatie

Wassen

Shirts wassen en vouwen

Verhuizen

 Verhuizen

Overige activiteiten

Overige activiteiten